Stigmatisering…

Något jag tänkte på när jag kände mig så där maktlös över mig själv var en önskan, en dröm. Jag beslöt mig för att skriva ner tankarna, det blev så här:

Sjukdom jag hatar dig, flyg din väg, lämna mig ifred.
Låt mig vara som alla andra, utan de svårigheter du medför.
/Malin

Senare har jag tänkt på att det där ”alla andra” faktiskt inte stämmer , det finns många som har problem av olika de slag och man är inte ensam, även om det är hemskt att det ska vara så. Att känslor finns och att stigmatiseringen är ett problem blandannat för oss med psykiska sjukdomar är dock ett faktum. Skriv gärna! /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.