Bloggen

kommer jag använda som min ”personliga” dagbok framöver, blandannat och framförallt för att uppdatera hur saker och ting går. Förutom att jag har sjukdomen så har Behandlingshemmet som jag bodde på varit tvunget att läggas ner av ekonomiska skäl. Nu är det jag och öppenvårdspsykiatrin samt mina anhöriga känns det som. Jag tror på mig själv någonstans iallafall och det behövs kan jag säga. Sedan finns de anhöriga med mig på sidorna skulle man kunna säga, de är oerhört uppskattade ska det veta och det försöker jag visa på många sätt. Läget för oss psykiskt sjuka vad gäller vård osv. måste förbättras på många punkter i samhället och det står jag, och många med mig för. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.